La força del vampir recau en el fet que ningú creu en ell

dilluns, 19 de gener del 2009

entrada 47 (any 2)

Ara molt possiblement trencaré un dels mites més famosos sobre els vampirs, de fet els vampirs no som uns GRAAAAANS amants, crec que estaríem sobre la mitjana, possiblement molt per sota dels bombers, però òbviament, qui es passa tot el dia amb manegues a les seves mans al final per nassos n'ha de ser un expert sobre el funcionament de les mateixes, ara bé, aviso a les enamorades dels bombers, recordeu que us tocarà canviar molts llits, perquè qui amb foc juga s'aixeca mulla't.
Amb tot, tampoc he tingut masses queixes.... i en molts casos fins i tot han volgut repetir, possiblement el fet de ser vampir ens dóna una relativitat temporal que moltes agraeixen... I després, abans o fins i tot mentre, apareix l'eterna pregunta: "Com a vampir deus haver estat amb moltes noies...", per molt que un respongui sempre s'acaba amb la segona pregunta: "Vaaaaa, però amb quantes?", no amagaré que aquestes preguntes sempre tenen trampa, així que com a bon vampir sempre sóc sincer, de fet compto les relacions per períodes de 50 anys, abans ho féia per segles, però aleshores quedava un xic exagerat, dir que havia tingut prop de 13.000 relacions, de fet el producte és senzill, 2,5 relacions per setmana (un s'ha d'alimentar), per 52 setmana a l'any i per 100 anys, el que dic un quantitat un xic exagerada, fins i tot per un vampir.
Avui en dia l'he rebaixat força, i de fet no tinc una quantitat fixa ni un sistema de cupos, l'experiència m'ha demostrat que no val la pena recordar a tothom que t'ha calentat el llit, primer per que les que han representat quelcom ja venen per si soles a la memòria i no necessiten de cap esforç de record, i per un altre costat les que val més oblidar, doncs això... oblidades estan més maques. Un altre problema són els noms, noms senzills i repetitius porten a confusions, i com ficar un cartellet amb el nom de la nois penjat al voltant del coll ens pot impedir de realitzar una bona mossegada millor no fer-ho, aleshores ens quedem en detalls que si que fan úniques a les noies, com per exemple... boca petita, no hi ha masses noies amb la boca petita, o no tantes a qui haguem donat aquest tret... El problema queda resolt si la noia té un nom exòtic... aleshores molt possiblement el recordem sempre, tot i que moltes vegades el recordem no pel nom en si, sinó per la noia en si :).