La força del vampir recau en el fet que ningú creu en ell

dilluns, 1 de desembre del 2008

entrada 23

Ja hi som..... i no podia ser de cap altra manera, cada x temps els mortals teniu la tendència a fer una pel·lícula sobre vampirs, i us recordo que aquest plaer no és compartit, bé de fet no crec que el vampirs fem masses pel·lícules, entre altres coses perquè teòricament no sortiríem a la filmació :) (ja tornem amb el sentit de l'humor vampíric)..... Amb tot, aquest cop m'ha fet gràcia, perquè molt del que es diu com a novetat de la pel·lícula jo ja us ho he dit al llarg d'aquests dies.... entre altres coses que els vampirs no només es movem en la foscor, bé de fet i si ho fem, és que el negre ens queda molt bé.
Amb tot, i per fans incondicionals si us ve de gust la podreu veure a partir del 5 de desembre, més informació (entre altres llocs) a:
Dir però que aquesta pel·lícula peca ja en el seu plantejament, fet que em molesta un xic, i en que falla??, senzillament en que tenim un vampir de 17 anys (complerts moltes vegades) que s'enamora i actua com un adolescent.... algú es pot creure que una persona que porta uns quants segles aguantant les accions de la raça humana, es podria mantenir com un adolescent o que ni tan sols podria sentir amor per una d'aquesta espècie.... i és més, algú es pot imaginar el desnivell de coneixements, records i vivències. Bé lamento dir-ho però això és ciència ficció.... en el llenguatge dels vampirs és clar, en el dels humans es esperança, on una jove enamorada esdevé un germà de la nit "freds" segons la pel·lícula per amor, ohhhhh que bonic, espereu que m'eixugui les llàgrimes...
Per nosaltres, aquest tipus de pel·lícules ens provoca el somriure i finalment un cert sentiment de vergonya aliena, algú es pot creure que puguem sentir la menys mínima estima per aquells de qui ens alimentem... possiblement intenteu racionalitzar i civilitzar el nostre paper, però no ho oblideu, per molt que ens disfresseu de nen bons i macos, no ho som, no som ni nens, ni bons, ni macos, i aquest és el gran perill per vosaltres, que de tan idealitzar ja no sabeu ni que som, i aquesta demostració d'ignorància és terriblement perillosa.