La força del vampir recau en el fet que ningú creu en ell

dimarts, 18 de novembre del 2008

13ena entrada

Arghhhhhh, avui ha estat un bon dia el que contradiu que sigui una entrada 13 la que ho hagi de dir.... avui puc estar content, si quelcom mou als vampirs és la curiositat, tot i odiar els gats, en certa mesura en hi assemblem, davant un nou incentiu no podem estar-nos de jugar, tot i que possiblement acabarem amb els bigotis (en el cas dels gats) cremats....
Però es clar un repte o un desafiament no pot quedar sense resposta, no s'ha d'oblidar que la gran majoria de nosaltres provenim d'un temps on una acció poques vegades quedava sense una reacció, així doncs sigui benvingut el repte, i només queda l'altre part accepti la seva derrota com a no pot ser d'una altra manera, però fins aquell dia.... en vindran de dies, hores i minuts on caldrà que demostrem el que som, això si, amb un fil de la humanitat que no tenim no abusarem de la nostra condició, ni tampoc deixarem que l'adversari ens sorprengui, moltes vegades el pitjor adversari és un mateix, i la gosadia o la sensació de la victòria l'antesala de la derrota.
Si, hem estat desafiats, i tot i que no caldrà un combat a primera sang, segurament aquest no serà menys interessant, mai em esquivat un guant i no serà ara després de tants anys que ho farem, i més quan el premi, no serà res material, ni tan sols cap mena de reconeixement, sinó la imatge d'algú que ha aprés i el sentiment interior una vegada més que ens n'hem sortit de nou.