La força del vampir recau en el fet que ningú creu en ell

dilluns, 17 de novembre del 2008

12ena entrada (tantes com apòstols)

Nova entrada i ja en van 12, bon número, i sembla que ja estiguem a les rebaixes del vampirisme, avui i sense buscar-ho ens hem trobat amb una nova vampira.... i com ja vaig dir ahir, si aquestes ens han de salvar l'espècie amb gust renegaria i em convertiria en un estúpid humà, total als humans no cal demanar-lis masses fets extraordinaris, i ja en podem estar contents si ens donen la poteta després de cada galeta.
Hi ha copa que lamento no ser un home llop, bé els seus problemes passen per una necessitat de depilació que faria milionaris als de la corporació dermoestètica, això i un alè que mataria a qualsevol, em pregunto com és que encara ningú a fet raspatllets de dents per homes llop, però tants mals no podrien estar sense cap benedicció, i en tenen una de majúscula, ningú vol ser home llop, tothom vol ser un vampir ben plantat, i etc, etc, i d'això bona culpa en tenen el Banderas, el Pitt i companyia.
Això em recorda que havent-t'hi moltes més formigues que lleons, hi ha molts més contes que comencen amb: Hi havia un cop un lleò.... Bé, suposo que pels pobres mortals somiar és gratuït, sempre hi haurà el despertar i el desig de no recordar allò que s'ha somiat. Per cert, i per celebrar la dotzena d'entrades una nova confessió, els vampirs no somiem, els vampirs vivim en un somni etern, un somni del que no podem despertar, i en bona part és gràcies a humans com el que he conegut aquesta tarda. Una simple hombra d'un reflex del que es voldria ser....